WebMinute Kft. honlapja


A rejtvenyjatek.hu honlapról

rejtvenyjatek.hu leírása

rejtvenyjatek.hu Több mint rejtvény, több mint játék! Rejtvényjáték!

Rejtvényjáték oldalunk 2013. januárjában indult. A honlap egyaránt készült a keresztrejtvényfejtés szerelmeseinek, illetve azoknak, akik próbára szeretnék tenni agytekervényeiket.

A weboldalon található játék egyrészt online keresztrejtvényfejtés, másrészt viszont egy stratégiai játék is, melynek során másokkal lehet versengeni, vagy önállóan, a saját fejlődésed szem előtt tartva játszani.

A gyakorló keresztrejtvényekben csupán a toplistára kerülés a tét, a karrierjátékban viszont a rejtvényfejtésért tapaszalati pont, illetve extra kártyák járnak. Utóbbiakat a játék során lehet felhasználni, többnyire segítséget nyújthatnak a rejtvényfejtésben, de van néhány a játékkörnyezetet negatívan befolyásoló kártya is. Bizonyos tapasztalati pontokat elérve szintet léphetnek a játékosok és így az abszolút kezdő rangtól akár a rejtvényfejtő istenség elnevezésig is eljuthatnak.

A honlapon elsősorban skandináv rejtvények találhatóak (ezek azok, melyeket a képernyőn a legkönnyebb megfejteni), de a karrierjáték során lehet találkozni ún. titkos rejtvényekkel is, melyek eltérőek, különlegesebbek.

Az oldal internetcíme: www.rejtvenyjatek.huMinden jog fenntartva © 2024, www.webminute.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)webminute.hu