WebMinute Kft. honlapja


A kvizlabirintus.hu honlapról

kvizlabirintus.hu leírása

kvizlabirintus.hu A 2021-ben indult Kvízlabirintus játék egyben ötvözi a kalandot, a felfedezést és a tanulást. Több mint egy hagyományos online kvízjáték! A labirintusok bejárása során a játékosoknak stratégiára és műveltségre lesz szükségük. Az ellenfeleket kvízben kell legyőzniük.

Hogy a kvízkérdések sokáig kihívást jelenthessenek minden játékos számára, az ügyesebbeknek nehezebb kérdésekből válogatunk és több válaszlehetőségből kell kiválasztaniuk a helyes megoldást. Ezek mellé pedig nagyobb jutalmak is járnak.

A stratégiázást segíti, hogy a játék bizonyos pontjain kártyák járnak jutalomként. Ezek segíthetnek egy-egy labirintus teljesítésében, illetve az ellenfelek kvízben való legyőzésében.

Amellett, hogy a kalandorok önállóan teljesítik a játék kihívásait, egymással is megmérkőzhetnek a 15 napos bajnokságok és kupák keretein belül. Minden hónapnak lesz győztese és címvédője. Emellett minden labirintust el is lehet foglalni: aki beül a Bajnokok Székébe, csak kvízben legyőzve lehet őt onnan eltávolítani.

Az oldal internetcíme: www.kvizlabirintus.huMinden jog fenntartva © 2024, www.webminute.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)webminute.hu