WebMinute Kft. honlapja


A gyakorikerdesek.hu honlapról

gyakorikerdesek.hu leírása

gyakorikerdesek.hu A Gyakorikerdesek.hu 2006. októberében kezdte meg működését, akkor még csak három témával foglalkozva kiemelten, a Teherbeesés/terhesség/szülés, Kutya/Macska, és a Fogyókúra témakörével. Az oldal később átment egy nagyobb átalakuláson, s azóta - bár a legtöbb kérdés még mindig a fent említett témakörökben érkezik - az élet minden területének kérdései megtalálhatóak az oldalon.
Az oldal lényege, hogy egy rövid regisztráció után bárki írhat ki új kérdést, vagy válaszolhat mások kérdésére. Az oldalon összegyűlt kérdések és válaszok pedig regisztráció nélkül is böngészhetők azért a rengeteg információért, ami bennük rejlik.
Az oldal használata amúgy anoním, nincsenek felhasználónevek, hogy a kérdéseken és válaszokon lehessen a lényeg, nem az azt kiírók személyén.

A Gyakorikerdesek.hu-t célcsoportok széles rétege böngészi, aminek köszönhetően általános témák hirdethetők nagyon költséghatékonyan.
Az oldal rendszeres látogatói között megtalálhatóak:
- teherbeesés és szülés előtt álló vagy terhes nők, kisgyerekes anyukák
- fogyni vágyók
- valamilyen betegséggel rendelkezők, vagy az egészséges életmód iránt érdeklődők
- párkapcsolatban élők, párkapcsolatra vágyók
- fiatalok, akik javarészt a közelgő felnőttlét problémái iránt érdeklődnek,
- kisállat-tulajdonosok, vagy azzá válni készülők,
- a bármilyen témában az internetet böngésző bármilyen személyek.

Az oldal internetcíme: www.gyakorikerdesek.huMinden jog fenntartva © 2024, www.webminute.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)webminute.hu